Следователи, прокурори, съдии и полицаи са били на заплати в мрежата

...
Следователи, прокурори, съдии и полицаи са били на заплати в мрежата
Коментари Харесай

Прокурори, съдии и полицаи бяха на заплата при Петьо Петров - Еврото, твърди бившата му съпруга

Следователи, прокурори, съдии и служители на реда са били на заплати в мрежата на „ Осемте джуджета “, твърди в интервю за Антикорупционен фонд някогашната жена на Петьо Петров Еврото – Любена Павлова.

В изявлението тя признава, че на някои следователи, прокурори и съдии са се давали суми от порядъка на 2, 5, 10 или 20 хиляди лв.. Сред тези хора е имало и служители на реда, като всички те, твърди Павлова, са били на заплата с изключение на към страната, и към Петьо Петров. Тя изяснява, че всеки е имал свои аргументи да взима парите – някои имали заболели родственици, различен имал деца и желал да израсне кариерно развиване, с цел да ги храни. По думите ѝ обаче измежду тези хора е имало и „ читави хора “ и не всичко е било непременно. Сигурно това е единственият ресторант, в който отиваш и си тръгваш с пари, разяснява още Павлова.

На въпрос от Антикорупционен фонд какво не знае обществеността за присъединяване на Борислав Сарафов в тази мрежа от въздействие Любена Петрова декларира, че не се знае това, че са били близки фамилни другари и той доста пъти е бил проводник на ползите на Петьо Петров Еврото, без значение дали персонални или финансови. Тя признава още, че дружно са ходили в квартал в покрайнините на столицата, с цел да си търсят къщи.

Според Павлова споделя някогашният ѝ мъж има компромати, които назовава " списък с доказателства " за разнообразни магистрати.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР